Guus Meeuwis start eigen platenmaatschappij

maandag 05 december 2016 - 10:54

Na zijn management en live-activiteiten in eigen beheer te hebben ondergebracht, is Guus Meeuwis nu zijn eigen platenmaatschappij begonnen. De zanger zal vanaf heden zelf zijn muziek uitbrengen.

Guus Meeuwis breidt zijn management- en productiehuis uit met deze nieuwe activiteit. De Brabantse zanger geeft nu ook zijn muziek uit in eigen beheer. “Ik heb MODESTUS opgericht toen ik besloot het heft in eigen hand te nemen wat betreft mijn management en concerten. Dat we nu ook zelf mijn muziek gaan uitbrengen is een logische volgende stap. We zijn er klaar voor”, aldus Meeuwis.

Het nieuwe platenlabel richt zich in eerste instantie op het uitbrengen van de muziek van Guus Meeuwis maar staat in de toekomst open voor het samenwerken met andere artiesten. Tijs Tacken krijgt de dagelijkse leiding over de platenmaatschappij. Het eerste wapenfeit van de nieuwe tak van MODESTUS is de single Tabee. Het muzikale jaaroverzicht van 2016 dat Guus Meeuwis samen met Diggy Dex opnam voor de concerten Groots Met Een Zachte G - De Wintereditie.

MODESTUS treedt op als consultant voor verschillende Nederlandse artiesten en richt zich daarbij op het leggen van strategische, commerciële en creatieve verbindingen van mensen, projecten en producten. Het bedrijf produceert en organiseert daarnaast theater- en clubtours, bedrijfs- en live-evenementen op grote en kleine schaal in binnen- en buitenland.