PlayerUnknown’s Battlegrounds verschijnt op 12 december voor Xbox

woensdag 01 november 2017 - 14:23

Microsoft heeft de releasedatum bekendgemaakt van een van de meest populaire online shooters van het jaar. PlayerUnknown’s Battlegrounds is vanaf 12 november exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One als onderdeel van het Xbox Game Preview-programma verkrijgbaar.

Vanaf 12 december kunnen Xbox-gebruikers met het Xbox Game Preview-programma PlayerUnknown’s Battlegrounds aan de slag. Het populaire spel zit in de zogeheten ‘early access-fase’. Net als voor de pc wordt de Xbox One-versie verder ontwikkeld met community-feedback.

Om de introductie van PUBG op Xbox One te vieren, komen er drie stuks downloadable content: het PUBG Warrior-pack, het PUBG Accessory-pack en het PUBG Tracksuit-pack. Deze zijn exclusief, eenmalig en gedurende een beperkte periode verkrijgbaar voor Xbox-spelers.

PlayerUnknown’s Battlegrounds kwam in maart dit jaar op Steam beschikbaar. De game ging in acht maanden 18 miljoen keer over de digitale toonbank. Ontwikkelaar Bluehole verwacht dat voor het einde van 2017 het spel door twee miljoen terugkerende spelers wordt gespeeld. Hierdoor zou het de meest gespeelde titel zijn op Steam.