Jeffrey de Graaff wil met Leff de entertainmentindustrie veroveren

vrijdag 01 december 2017 - 15:32

Vandaag geeft Jeffrey de Graaff het startschot voor zijn eigen bedrijf Leff. De Graaff wil zijn brede ervaring onder andere inzetten om een verbindende factor tussen partijen te zijn.

Jeffrey de Graaff is geen onbekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie. De afgelopen jaren was hij onder andere werkzaam bij Entertainment One, de Persgroep, Bridge Entertainment, Warner Music Benelux en Sony Music. Vorige maand maakte hij bekend afscheid te nemen van AT Bookings. Hij was daar werkzaam als interim general manager.

De Graaff vertelt dat hij al jaren het idee had om ooit voor zichzelf te beginnen. “Ik heb altijd voor een baas gewerkt en deed dat met veel plezier. In mijn achterhoofd was echter altijd een stemmetje dat zei: Waarom begin je niet iets voor jezelf? Die stap heb ik nu echt gezet met de oprichting van Leff. De reacties die ik vanuit de industrie en potentiële klanten kreeg zijn positief en dat sterkt me dat dit een goede beslissing is geweest. De website www.allesmetleff.nl en het logo zijn vandaag live gegaan en ik verwacht begin 2018 de eerste klanten te mogen verwelkomen.”

Met Leff wil de kersverse ondernemer zich toeleggen op marketing-, project- en interim-management binnen de entertainmentindustrie en aangrenzende branches. “De markt is de afgelopen jaren compleet veranderd. Hierdoor is er een nieuwe, snelle dynamiek ontstaan, die voor uitdagingen kan zorgen voor partijen. Ik ben er zeker van dat er hierdoor genoeg kansen zijn voor mensen met een brede ervaring. Iemand die als verbinder kan fungeren binnen de entertainmentbranche en de aanpalende industrieën.”

De focus van Leff ligt dan ook niet bij één bepaald onderdeel. “Ik kan mijn ervaringen op projectbasis en voor langlopende opdrachten beschikbaar stellen voor onder andere filmproducenten, uitgevers van boeken en kranten, de muziek-, game- en live-industrie en zelfs de kunst- en cultuursector. Al deze onderdelen hebben iets met elkaar, zonder dat ze het vaak zelf weten. Die wil ik dan samenbrengen.”