Vertigo 6 nieuwe pr-bureau van Koch Media Benelux

donderdag 30 november 2017 - 13:48

Na Electronic Arts en Bandai Namco heeft het Arnhemse bureau Vertigo 6 opnieuw een gameklant aan zich weten te binden.  Koch Media heeft Vertigo 6 gekozen als pr-partner. Per 1 december zal Vertigo 6 de pr-activiteiten verzorgen van alle producten die Koch Media in de Benelux vertegenwoordigt.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6: “Koch Media is een begrip in de gamesindustrie. Hun eigen Deep Silver productportfolio is erg breed en sterk. Daarnaast distribueert Koch Media games voor onder andere Capcom, SEGA, Codemasters, Focus Home Interactive, Atlus, Sold Out, THQ Nordic en Turtle Beach. We kunnen niet wachten om opvallende en effectieve pr-campagnes te verzinnen voor deze producten.”

“De komende jaren wil Koch Media nog meer in het oog springen in de Benelux en willen we onze marktpositie verstevigen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een gespecialiseerd bureau dat gaming door en door kent. Wij hebben voor Vertigo 6 gekozen omdat het een klein en flexibel bureau is dat veel gaming- én marktkennis in huis heeft”, aldus Dave Epke, marketingmanager Benelux Koch Media.

Vertigo 6 is op dit moment genomineerd voor een European Excellence Awards in de categorie ‘Beste pr-Lancering Benelux’ voor de lancering van FIFA 17. De uitreiking vindt vanavond plaats in Hamburg.