Armada Music lanceert kledinglijn

donderdag 21 december 2017 - 15:53

Vandaag lanceert Armada Music een officiële kledinglijn, een collectie van negen 'stijlvolle artikelen die geschikt zijn voor zowel dj’s en producers als de fans van het label en elektronische muziek als geheel'.

De collectie bestaat uit meerdere T-shirt-ontwerpen, een sweater, een hoodie, een varsity jacket, een baseball cap, een snapback cap en een draagtas (tote bag) en is geschikt voor alle leeftijden en seksen. De lijn focust zich op het aanbieden van comfortabele kleding van hoge kwaliteit waar eenieder gemakkelijk in kan bewegen en reizen.

De stijl van de collectie is volgens Armada te omschrijven als een mix van de stad Amsterdam, de thuishaven van Armada Music en de dancemuziekscene als geheel en is vastgelegd in de campagnevideo die ter promotie van de kledinglijn eveneens vandaag is gelanceerd. 

De nieuwe ontwerpen zijn tot dusver al gedragen door artiesten als Armin van Buuren, Andrew Rayel, Fedde Le Grand, Lost Frequencies en W&W. De volledige collectie is online verkrijgbaar via www.armadamusicshop.com.