Podium Cadeaukaart uitgeroepen tot Giftcard van het jaar categorie entertainment

woensdag 20 december 2017 - 11:19

Podium Cadeaukaart is in 2017 voor de derde keer op rij Giftcard van het Jaar geworden in de categorie Entertainment. De kaart liet onder meer de Nationale Bioscoopbon en BioscoopCadeau achter zich.

Er zijn door de organisator Prisma Direct in totaal 56.734 stemmen geteld. Er deden in totaal 242 cadeaukaarten mee aan de verkiezing.

Consumenten konden de afgelopen drie weken hun stem uitbrengen op hun favoriete giftcard in 16 verschillende categorieën. De Nederlandse consument waardeert Podium Cadeaukaart met een 8,8. Vooral de gebruiksmogelijkheden worden door de consument geprezen.

In reactie laat Hedwig Verhoeven (directeur van Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek) weten dat ze blij en trots te zijn met deze erkenning voor de Podium Cadeaukaart. “Onze missie is om zoveel mogelijk mensen naar al die prachtige theatervoorstellingen en concerten te laten gaan. Met onze giftcard geef je een onvergetelijke en unieke beleving cadeau. We bedanken iedereen die op ons gestemd heeft en daarmee blijk heeft gegeven van de waardering voor Podium Cadeaukaart.”

De Giftcard van het Jaar verkiezing is een onafhankelijke consumentenverkiezing geïnitieerd door Prisma Direct. Ruim 25 jaar lang ontwikkelt en implementeert Prisma Direct giftcard programma’s. Prisma Direct organiseert sinds 2015 de Giftcard van het Jaar verkiezing om meer bekendheid bij consumenten te genereren voor deze cadeauvorm. VVV Cadeaukaart kwam dit jaar als Giftcard van het Jaar 2017 overall winnaar uit de bus.