21 nieuwe namen voor Paaspop; optreden Boef geschrapt

donderdag 04 januari 2018 - 15:23

De Paaspop-organisatie heeft 21 nieuwe namen aangekondigd, onder wie  JeBroer, Omar Souleyman, Rico & Sticksen en Triggerfinger. Het optreden van rapper Boef is geannuleerd.

Meer dan de helft van de ongeveer 200 acts die vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april 2018 naar terrein De Molenheide in Schijndel komen is nu bevestigd. Tot de nieuwe namen behoren onder anderen Dave Budha,  Equalz, Idaly, JeBroer, Lady Bee, Latifah, Loco Loco Discoshow, Omar Souleyman, Praia del Sol, Prime, Rico & Sticks,  SMP, Triggerfinger, The Turbans, The Urban Voodoo Machine en Waxfiend.

Tevens maakte de organisatie bekend het optreden van rapper Boef op Paaspop dat gepland stond voor Paaszondag 1 april te schrappen. In een verklaring laat Paaspop weten dat bezoekers voor het festival de hoogste prioriteit hebben. ”Zij komen naar het festival om drie dagen en nachten feest te vieren, vrienden te maken, te verbroederen en een zorgeloze tijd te hebben. Spanningen vanwege een controversiële show passen daar niet bij. Paaspop biedt hiphop- (en Boef-)fans bovendien volop andere top-acts zoals JeBroer, Rico & Sticks, Broederliefde, Lil Kleine, Yung Nnelg en De Jeugd Van Tegenwoordig.” 

Nog tot en met zaterdag zijn de early birdtickets verkrijgbaar voor Paaspop. Kort daarna begint de reguliere voorverkoopperiode.