Claw Boys Claw en Butler Records gaan samenwerking aan

vrijdag 05 januari 2018 - 11:26

Na een stilte van vijf jaar brengt de Nederlandse formatie Claw Boys Claw het nieuwe album It’s Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1 uit. Het cryptisch getitelde album zal verschijnen op 23 februari 2018 via Butler Records/Bertus Distributie.

Frontman Peter te Bos en gitarist John Cameron zijn al sinds het begin (1983) de vaste kern van de band. Bassist Marcus Bruystens vult de band sinds de comeback in 2007 aan en in 2013 komt daar drummer Jeroen Kleijn (o.a. Daryll-An, Johan) bij. Deze line-up is evenals het vorige album 'Hammer' ook verantwoordelijk voor 'It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1'; inmiddels de 12e langspeler van de band.

Het album zal tevens op vinyl worden uitgebracht via Music On Vinyl en ondersteund worden met diverse promotionele activiteiten waaronder een Nederlandse tournee in het voorjaar.

Stefan Hayes, Product Manager Butler Records: “Eigenlijk hoef ik hier weinig woorden aan te besteden. Claw Boys Claw is wat ons betreft een iconische band in de Nederlandse rockgeschiedenis dus we zijn vanzelfsprekend zeer verheugd met hen te kunnen samenwerken aan dit sterke nieuwe album.”