Samenwerking tussen ASUS, Jacin Trill en 808milli

donderdag 08 maart 2018 - 15:25

Jacin Trill heeft zijn eigen YouTube-serie: Jacin’s ZenFone Adventures. In deze zesdelige serie ondernemen de rapper samen met zijn producer 808milli allerlei grappige activiteiten. De eerste aflevering is te bekijken op het YouTube-kanaal van ASUS Benelux.

Het doel van de YouTube-serie is de promotie van de nieuwe smartphone ZenFone Max Plus. “Met de ZenFone Max Plus bieden wij jongeren een betaalbare telefoon die meer dan opgewassen is tegen hun veeleisende social media-gebruik”, zegt Ivilina Boneva, Marketing Manager Benelux bij ASUS. “Wij zijn ontzettend blij dat Jacin Trill en 808milli ons helpen om de jeugd op een leuke manier kennis te laten maken met de ZenFone Max Plus. Ze hebben echt een ontzettend warme en positieve fan-base!”

Jacin Trill: “Ik vind het echt een dope serie geworden. ASUS liet ons helemaal vrij onze gang gaan, dus het is echt ons ding. We hebben zulke grappige dingen gedaan!' 808milli sluit zich hierbij aan: ‘We hebben echt gelachen en ik ben blij dat we de serie nu aan onze fans kunnen laten zien.”

Jacin’s ZenFone Adventures bestaat uit zes afleveringen. Elke elke dinsdag wordt er een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van ASUS Benelux geplaatst. De eerste aflevering van Jacin’s ZenFone Adventures staat inmiddels online.

Bekijk video