Geslaagde vierde editie Dutch Live Entertainment Production Awards

woensdag 11 april 2018 - 10:21

Maandagavond 9 april vond in het statige Parc Broekhuizen in Leersum de vierde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Bestuurslid Marcel Albers spreekt van een geslaagde editie. “Het was een zeer memorabele avond op één van de mooiste evenementenlocaties in Nederland. We kijken nu al uit naar ons eerste jubileumjaar in 2019.”

Albers: “Een indrukwekkende lijst van genomineerden, winnaars en prijsuitreikers van internationale allure, maakt dat we samen met de productionele partners de lat ook dit jaar weer hoger hebben gelegd.”

Leon Ramakers is tijdens de Dutch Live Entertainment Production Awards onderscheiden met de Special Achievement Award. De ex-directeur van MOJO kreeg de prijs uitgereikt van Freek de Jonge. Naast Ramakers vielen ook Sander Reneman en Janine Bond in de prijzen. Reneman won de Bart Clement Award for Favorite Creative Person, en Bond werd uitgeroepen tot Rookie of the Year. De prijs voor Favorite Venue werd toegekend aan TivoliVredenburg.

Andere winnaars zijn Interstage, die de award voor Favorite Show Company won, Pieter Smit (Favorite Service Company), Mojo Barriers (Favorite Site Company), XSAGA (Favorite Production Company) en The Production Factory (Favorite Technical Production Company). LiveLane ontving de Production of the Year Award voor SpaceXperience.

Alle winnaars op een rij:

Favorite Show Company Interstage
Bart Clement Award for Favorite Creative Person Sander Reneman
Favorite Site Company Mojo Barriers
Favorite Production Company XSAGA
Favorite Service Company Pieter Smit
Technical Production Company The Production Factory
Favorite Venue TivoliVredenburg
Award Production of the Year SpaceXperience
Rookie of the Year Janine Bond
Special Achievement Award Leon Ramakers

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt.

Tijdens de Dutch Live Entertainment Production Awards worden prijzen uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die het afgelopen jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet.

Het gala werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door presenting partners EB Live en de VVEM.

Op de Facebook-pagina van de Dutch Live Entertainment Production Awards vind je een groot aantal foto's van de avond en de winnaars.