Jacqueline Govaert voor het eerst naar Carré

woensdag 11 april 2018 - 10:54

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een optreden in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur. 

Na haar successen als frontvrouw van de band Krezip koos Jacqueline Govaert voor een solo-carrière. In 2010 kwam haar debuutalbum Good Life  uit, vier jaar later volgde het album Songs To Soothe. In oktober vorig jaar verscheen het derde album van de zangeres, Lighhearted Years

Lighthearted Years, het derde album van Jacqueline, gaat over het contrast tussen haar tienerjaren met als rode draad Krezip en haar huidige leven met als rode draad de liefde voor haar vriend. De zangeres maakte het album samen met producer Mitchell Froom, die al eerder werkte met onder anderen Sheryl Crow, Crowded House, Paul McCartney en Elvis Costello.

Onlangs nam Jacqueline een selectie van haar songs opnieuw op met een strijkkwartet: een bijzondere versie van single For All Time met singer-songwriter Matthew Crosby is hiervan het resultaat. De single verschijnt aanstaande vrijdag 13 april.