Media Tornado breidt personeelsbestand uit

dinsdag 10 april 2018 - 12:13

PR- en communicatiebureau Media Tornado breidt zijn personeelsbestand uit met Dominique van Doorn en Maxime Bijmans. Ze gaan bij het bureau aan de slag als communicatiemedewerker.

Van Doorn is werkzaam geweest bij Blammo Media en was onderdeel van de marketing en social media-afdeling bij retailketen The Sting. Dominique van Doorn gaat zich bij Media Tornado bezighouden met de operationele uitvoering van verschillende pr-projecten, het beheer van communitypagina’s en social media.

Bijmans heeft stage gelopen bij Media Tornado en ondersteunt het team nu parttime, naast haar studie en werkzaamheden voor haar eigen YouTube gamingkanaal Maxime MXM.

Marieke Wijnmaalen, Managing Director Media Tornado: “Dominique is met zijn achtergrond, affiniteit met gaming en recente social media en projectmanagementervaring bij The Sting een goede aanvulling op het bestaande team. En we zijn verheugd Maxime weer te verwelkomen, haar kennis van games en YouTube maken haar een bron van informatie voor ons team. We hechten als PR bureau veel waarde aan diversiteit en specialismen om onze klanten experts in hun vakgebied te kunnen bieden.’’

Op de foto: Dominique van Doorn (links) en Maxime Bijmans