Nintendo trapt release Mario Tennis Aces af met onlinetoernooi

woensdag 16 mei 2018 - 12:15

Op 22 juni verschijnt Mario Tennis Aces voor de Nintendo Switch. Ter promotie van de game organiseert Nintendo vanaf 1 juni een onlinetoernooi. De benodigde software is voorafgaande aan het toernooi gratis te downloaden.

Fans kunnen vanaf 1 juni een voorproefje krijgen op de nieuwe game Mario Tennis Aces tijdens een gratis pre-launch-onlinetoernooi. Hier kunnen spelers deelnemen aan multiplayer-matches met vier personages: Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Door genoeg punten te verdienen zijn er in de demo nog vijf andere personages vrij te spelen.

Naast de onlinetoernooien is het ook mogelijk om vaardigheden te oefenen in singleplayerwedstrijden tegen computergestuurde tegenstanders. Alle deelnemers krijgen de kans om een gratis extra kostuum (de traditionele tuinbroek) voor Mario te ontgrendelen. Deze is dan te selecteren in de volledige game.

Nintendo Switch-bezitters kunnen de gratis demo downloaden in de Nintendo eShop. Het toernooi begint op vrijdag 1 juni om 16.00 uur en duurt tot maandag 4 juni om 00.59 uur.