Pathé Scheveningen opent Dolby Cinema-zaal

dinsdag 10 juli 2018 - 14:48

Vanaf 18 juli is Pathé Scheveningen uitgebreid met een Dolby Cinema-zaal. Na Pathé de Munt en Pathé de Kuip is het de derde Pathé-bioscoop in Nederland waar je films in een Dolby Cinema-zaal kunt beleven.

Op 18 juli vindt er een feestelijk openingsevent plaats, met een speciale voorstelling van Ant-Man and the Wasp 3D. 

“Pathé werkt sinds december 2017 samen met Dolby Cinema. We verwelkomen deze week, een half jaar na opening van de Dolby Cinema zaal in Pathé De Kuip in Rotterdam, de 100.000-ste bezoeker aldaar”, aldus Doron Kurz, Director Commerce van Pathé. “Onze bezoekers zijn zeer enthousiast over deze bijzondere manier van film kijken. Je moet het een keer ervaren hebben om te weten dat film kijken in Dolby Cinema een speciale beleving geeft. Na Amsterdam en Rotterdam zijn wij er trots op om Dolby Cinema in Pathé Scheveningen te presenteren.” 

De Dolby Cinema-zaal is ook vanaf 18 juli geopend voor publiek. Tickets voor een feestelijke publieksopening met eveneens een vertoning van Ant-Man and the Wasp 3D om 21:15 zijn nu te koop. Voor de reguliere ticketprijs ontvangen bezoekers een gratis drankje en iets lekkers voor in de zaal.