Twee bèta's voor Call Of Duty: Black Ops 4

woensdag 18 juli 2018 - 14:15

Activision en Treyarch hebben de details voor de bèta-testperiodes van Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer en Blackout bekendgemaakt. In augustus en september kan een selecte groep aan de slag met de game.

Consumenten die zich voor intekenen op Call Of Duty: Black Ops 4 krijgen toegang tot twee bèta's. De multiplayer bèta begint op 3 augustus voor PlayStation 4, kort daarna gevolgd door Xbox One en pc. In september kunnen spelers voor het eerst aan de slag met Blackout, de nieuwe Black Ops battle royale modus. 

Het Multiplayer beta-schema: 

Playstation 4
Begin: 3 augustus om 19:00 uur
Einde: 6 augustus om 19:00 uur 

Playstation 4 en Xbox One
Begin: 10 augustus om 19:00 uur
Einde: 14 augustus om 19:00 uur 

Pc early access
Begin: 10 augustus om 19:00 uur

PC open bèta
Begin: 11 augustus om 19:00 uur
Einde: 13 augustus om 19:00 uur

De exacte tijden voor de Battle Royal mode bèta wordt later bekendgemaakt.

Call of Duty Black Ops 4 staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is volledig geoptimaliseerd voor pc en is voor het eerst exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainments online gaming service. 

Deze week werd ook een nieuwe trailer van de zombie modes vrijgegeven. Volgens Activision is dit ‘de grootste Zombies-collectie die ooit met de lancering is aangeboden’, met drie volledig speelbare avonturen: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead’. Hieronder de trailer.

Bekijk video