Poptails by LAPP vanaf Q1 ook verkrijgbaar in Israël

vrijdag 27 juli 2018 - 10:31

Poptails by LAPP, de combinatie van een popsicle (ijsje) en een cocktail, zijn in het eerste kwartaal van 2019 ook verkrijgbaar in Israëlische badplaatsen als Haifa en Tel Aviv.

“Als ondernemer moet je altijd twee stappen vooruitdenken”, stelt ondernemer Jeroen Winters. “We zijn al een tijdje bezig om de Poptails koosjer te laten verklaren en ik heb goede hoop dat we begin 2019 van start kunnen in Israël. Vergis je niet, Haifa en Tel Aviv zijn vakantiebestemmingen die te vergelijken zijn met badplaatsen als Monaco en Saint-Tropez. Tel Aviv wordt bovendien ook wel de ‘vegan hoofdstad’ van de wereld genoemd. Onze ‘frozen sorbet cocktails’ zijn daar dus prima op hun plek!”

In Engeland, Frankrijk en Ibiza zijn de Poptails sinds een paar jaar verkrijgbaar en in Nederland sinds enkele maanden. Jeroen Winters en zijn zakenpartner Sepp Teunissen mikken op afzetkanalen als horecagroothandels, cateraars en (dance)evenementen.

Winters: “Wij zoeken het in de kwantiteit, kwaliteit heeft het product namelijk al. Het is een beleving. Wanneer je op een terras een Poptail bestelt, wordt deze geserveerd in een speciaal ontworpen houder, op een servetje met ons logo – het is een totaalplaatje. Even een minuutje of tien laten staan en afhankelijk van welke Poptail je kiest, proef je de intense smaken van bloedsinaasappel, grapefruit, munt, aardbei, citroen, kokos of passievrucht.”

Een Poptail bevat alleen biologische ingrediënten, is vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen en kent geen E-nummers. De sorbets zijn bovendien lactose- en glutenvrij en SKAL gecertificeerd.

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen Winters via info@mcdutch.nl of 030 7612 802.