Difuzed introduceert Fallout 76-collectie

vrijdag 10 augustus 2018 - 10:09

De merchandisespecialist Difuzed heeft deze week een nieuwe collectie in de markt gezet. Het Nederlandse bedrijf voert nu naast collecties van najaarhits als Assassin’s Creed Odyssey ook producten rond Fallout 76.

Merchandise blijft een aantrekkelijke extra kassa-aanslag in een markt die, vooral voor de fysieke retailer, onder druk blijft staan. Difuzed is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige producten als koffiemokken, sleutelhangers en zogeheten wearables. Het Nederlandse bedrijf lanceerde deze week een nieuwe collectie rondom het nieuwste deel van de populaire en succesvolle franchise Fallout.

De in totaal veertig producten zijn officieel gelicenseerd door Bethesda Softworks en variëren van shirts tot caps en boxershorts tot luxe messengerbags. De complete collectie is hier te vinden.

Naast de Fallout 76-collectie voert Difuzed dit najaar ook collecties van onder andere Assassin’s Creed Odyssey en Spider-Man. Daarnaast verkoopt het bedrijf merchandise van klassieke merken als Sony, Nintendo en Atari.