JR Kenna tekent bij BMG Talpa Music

woensdag 08 augustus 2018 - 14:39

Reggae- en dancehallzanger JR Kenna heeft getekend bij BMG Talpa Music in het fonds van PM Label Group/PM Recordings. JR Kenna is de artiestennaam van Elai Jismael de Ridder. 

JR Kenna was in het verleden onder meer support act van dancehallgrootheid Gyptian. Daarnaast is hij jaarlijks te bewonderen op Zwarte Cross. Enkele jaren geleden won JR Kenna de Grote Prijs van Nederland in de categorie reggae.

Via PM Recordings brengt JR Kenna vrijdag zijn nieuwe single Pretty Wine uit. Hij doet dit samen met Makkie, die tevens auteur is bij BMG Talpa.

Makkie is een opkomende rapper uit Amsterdam, bekend van zijn Nederlandstalige raphit Kop Op Een Thot, dat uitgebracht is door Avalon Music. Ook werkte Makkie samen met Team Rush Hour.

PM Label Group is een labelnetwerk en community, opgericht door muziekmaatschappij PM Recordings. Onlangs startte het bedrijf samenwerkingen met Boss Business Group en Jesper Hesseling, een van de meest bekende playlist curators van Nederland. Daarnaast werkt PM Label Group samen met onder anderen Team Rush Hour, dancehallartiest Shockman en producer Stefario.

Met de nieuwe samenwerking breidt PM zijn dancehallnetwerk, waarvoor momenteel een nieuw merk wordt ontwikkeld, verder uit.

Op de foto: Elai Jismael de Ridder (JR Kenna) en Jahfeth Janai Rosebel (management JR Kenna).