Jitske Kramer keynote-spreker tijdens Congres Podia & Festivals

woensdag 12 september 2018 - 10:49

In het Utrechtse TivoliVredenburg vindt op 19 september de tweede editie plaats van het Congres Podia & Festivals. Het programma bestaat uit ruim 50 sessies, panels en presentaties over actuele zaken in de podium- en festivalwere. Een van de keynote-sprekers is Jitske Kramer.

Kramer houdt een verhaal over organiseren, samenwerken en leiderschap binnen organisaties, maar ook binnen branches. Ze zoomt in op verschillen binnen en tussen groepen (zelf noemt ze dat ‘tribes’), ze gaat in op de balans tussen authenticiteit, individualisme en het collectief. 

Het volledige programma is hier te vinden. Aanmelden kan via deze link. Verder op het programma onder meer:

Battle of the cover and tribute bands!
Er lijken steeds meer cover- en tributebands op de Nederlandse podia en festivals te staan. Is dat inderdaad zo en is dat erg? Met o.a. Jan Geert Vierkant van het Metropole Orkest.

(Hoe) werkt influencer marketing?
2018 is het jaar van de influencers! Toch? Wat kunnen influencers betekenen voor podia en festivals? Waar begin je? Wat levert het op?

Wat is het geheim voor een succesvolle cultuurregio?
‘De regio’ moet een cultuurprofiel gaan opstellen. Eind dit jaar moeten ze af zijn en sommige regio’s zijn al een heel eind. Wat valt daarvan te leren en welke rol speelt pop in die cultuurregio’s?

Feiten & fabels over de Nederlandse podia en festivals
Hoe gaat het met de podiumkunsten nu de economie weer is aangetrokken? Hoeveel programma, bezoeken en inkomsten zijn er? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de poppodia, theaters en festivals?

Hoe ziet de bar van de toekomst er uit?
Horeca-inkomsten worden nóg belangrijker dan ze al zijn. Maak kennis met de bar van de toekomst en leer over de laatste trends en ontwikkelingen.

Na afloop van het Congres is er een ‘diner pensant’, Het Grote Cultuurregio Diner, voor directies en bestuurders. Aanmelden daarvoor kan hier.

Deelnemers aan het Congres Podia & Festivals hebben kosteloos toegang tot de tweede editie van het showcasefestival HEMELBESTORMERS in TivoliVredenburg.