Tarik Lahri aan de slag bij Entertainment Business en EB Live

dinsdag 11 september 2018 - 14:36

Vanaf deze week versterkt Tarik Lahri de salesafdeling van Entertainment Business en EB Live. Lahri vervangt Jeroen van der Lee, die vorige week afscheid nam.

De salesafdeling van Entertainment Business en EB Live is sinds de komst van Tarik Lahri weer op volle sterkte. Lahri zal zich als accountmanager bezighouden met de acquisitie van beide titels.

Lahri werkte de afgelopen jaren als acquisiteur bij het televisieprogramma RTL Music Magazine. Daarvoor was hij 13 jaar werkzaam bij Media Markt Ede waar hij als afdelingsmanager onder meer verantwoordelijk was voor de entertainmentafdeling. Ook werkte hij als accountmanager bij Studio 17.

Mitchel van der Heide: “De komst van Tarik valt tegelijk met een aantal belangrijke stappen die binnen Entertainment Business en EB Live worden genomen. Zo staan we aan de vooravond van een vernieuwde website en nieuwsbrief en kijken we uit naar een goed gevuld najaar binnen een industrie die constant in beweging is. Het netwerk dat Tarik meebrengt zal gebruikt worden om de relevantie van onze uitgaven verder uit te breiden en natuurlijk nieuwe adverteerders te verwelkomen.”