China Pavilion: Youth Culture & Innovation festival en Showcase op ADE

donderdag 11 oktober 2018 - 14:43

Op zaterdag 20 oktober vindt in VondelCS de derde editie van het China Pavilion Youth Culture & Innovation festival plaats. Naast een netwerkevent en exposities draaien ’s avonds drie Chinese dj’s tijdens de ADE Showcase.

Met China Pavilion wil de organisatie bezoekers kennis laten maken met het moderne China. Er zijn verschillende ondernemers en experts te zien op de ChinaTalks Conferentie. Hier wordt dieper ingegaan op de relatie tussen Nederland en China door gebruik van moderne kunst en een cross-culturele dialoog. Ook worden visies over stedelijk design, entertainment, duurzame projecten, technologie en mode gedeeld. Daarnaast zijn er exposities. Toegang voor het dag gedeelte is kosteloos.

‘s Avonds is VondelCS het toneel van China Pavilion ADE Showcase. Drie dj’s komen over uit China en er draaien internationale dj-talenten die een connectie hebben met Chinese dance. In totaal treden er 40 artiesten op. Ook is er een dj-competitie met als prijs een vliegticket en een optreden op de Chinese Muur. Naast DJ Pink, China’s beste vrouwelijke dj en top house & trancemuziek producer Cheng_C en Juno Reactorof, introduceert Misloop bezoekers tot duik de Chinese techno underground scene. De Amsterdamse festivalorganisator ‘La Rêve’ host de Chinese Droom stage. 

In samenwerking met de Fontys Rockacademie vindt er een Chinese Muur DJ-Competitie plaats. De winnaar ontvangt een vliegticket en een uitnodiging om op te treden op de Chinese Muur gedurende de 2019-editie van het YinYang Music Festival.