Fedde Le Grand viert 10-jarig jubileum van megahit 'Let Me Think About It'

vrijdag 08 december 2017 - 15:24

Fedde Le Grand en Ida Corr hebben een fenomenaal decennium achter de rug sinds hun legendarische samenwerking genaamd ‘Let Me Think About It’ in 2007 ter wereld kwam. De plaat ontpopte zich tot een waanzinnig populaire Ibiza-anthem, stormde naar de tweede plek in de UK Singles Chart, werd genomineerd voor een International Dance Music Award en stond aan de basis van een tsunami aan succes voor beide artiesten. Nu, tien jaar later, komen Fedde Le Grand en Ida Corr met een opgepoetste versie van de megahit op de proppen: de Celebration Mix van ‘Let Me Think About It’, uitgebracht op Darklight Recordings.

 

Luister naar Fedde Le Grand and Ida Corr – Let Me Think About It (Celebration Mix)

 

De Celebration Mix van ‘Let Me Think About It’ zet de dancemuziekwereld opnieuw op zijn kop. De plaat is net zo funky en iconisch als zijn voorganger en zelfs een tikje rauwer, waardoor de gehele wereldpopulatie zo mogelijk nóg meer naar de dansvloer toegetrokken wordt. Grote namen als Dannic, Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero en W&W hebben de plaat al opgepakt en na het horen van de Celebration Mix weet je zeker dat ‘ie bovenaan de populairste playlists hoort. 

 

Al sinds het grote succes van ‘Put Your Hands Up For Detroit’ in 2006 geldt Fedde Le Grand als één van de vaandeldragers van de dancemuziekindustrie. De Nederlandse dj, producer en labeleigenaar (Darklight Recordings) begon eerder dit jaar aan een nieuw hoofdstuk van zijn carrière en kwam vervolgens met een scala aan superplaten op te proppen, waaronder ‘Dancing Together’, ‘Firestarter’ (met Ida Corr en Shaggy) en radiohit ‘Wonder Years’ (feat. Adam McInnis). 

 

Om het tienjarige jubileum van ‘Let Me Think About It’ nog wat extra te vieren, zal Fedde Le Grand op 8 december de Global Dance Chart op Radio 538 presenteren. Ook is Fedde Le Grand vanaf 11 december de gehele week te horen op het non-stop Global Dance Chart 40-kanaal van Radio 538, waar de Celebration Mix van ‘Let Me Think About It’ gedurende die periode ongetwijfeld zijn sporen zal verdienen.