Secret of Mana vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4 en Steam

donderdag 15 februari 2018 - 16:58

Beleef een actierijk avontuur in de geremasterde 3D-versie van Secret of Mana. Als het jongetje Randi is het jouw taak om de magische kracht van Mana te herstellen. Samen met zijn vrienden Primm en Popoi moet Randi de krachten van het kwaad verslaan door de acht elementen te verzamelen, die samen de kracht van Mana vormen. De legende van Mana is terug en nodigt dappere krijgers uit om het evenwicht in de wereld te herstellen. 

SecretofMana3.PNG

Kenmerken:

  • 3D-graphics - De hele game is opnieuw vormgegeven. Voor het eerst komt de Mana-wereld tot leven in sprankelend 3D.
  • Verbeterde gameplay - Het originele vechtsysteem is aangepast met verbeterde gameplay.
  • Audio-updates - Inclusief een geheel nieuwe soundtrack en ingesproken stemmen.
  • Toegevoegde dialoogscènes - Diverse belangrijke scenes uit het originele verhaal zijn nu als filmpjes te bekijken.
  • Intermezzo’s - Tussen de avonturen door verschijnen gloednieuwe conversaties en grappige interacties tussen Randi en zijn vrienden.

SecretofMana2.jpg

Over Square Enix Ltd.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio's als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio's, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 135 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 75 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 63 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.