Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition nu verkrijgbaar

donderdag 30 augustus 2018 - 11:19

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat deMiddle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition, de meest uitgebreide versie van de epische open wereld-actiegame van vorig jaar, nu verkrijgbaar is voor de Xbox One-spelsystemen, waaronder de Xbox One X, Windows 10-pc via de Microsoft Store, Steam, PlayStation® 4 en PlayStation® 4 Pro. De Middle-earth™: Shadow of War™Definitive Edition is ontwikkeld door Monolith Productions en bevat die originele videogame samen met alle downloadbare content (DLC), gratis updates en verbeteringen.

De officiële launch trailer voor de Middle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition kan worden bekeken en gedeeld via de volgende link: https://youtu.be/FmNVf9717n8

De Middle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition bevat de originele videogame, waarin spelers een nieuwe ring smeden, vestingen veroveren in grootschalige gevechten en Mordor overheersen met hun eigen persoonlijke orkleger. Dit alles wordt tot leven gebracht door het bekroonde Nemesis-systeem. Ook inbegrepen is de volledige Expansion Pass, met daarin aanvullende verhaalcampagnes, missies, speelbare personages, orkstammen, wapens, vaardigheden, vijanden, een nieuwe regio en nog veel meer. 

 • De Middle-earth™: Shadow of War™ videogame
 • Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding
 • Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding
 • Blade of Galadriel-verhaaluitbreiding 
 • Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding 


Daarnaast bevatde Middle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition allerlei verschillende verbeteringen en gratis contentupdates van een rijkere campagne-ervaring en een gestroomlijnde epiloog tot nieuwe spelerskins en de volledige verwijdering van de markt, naast honderden andere verbeteringen sinds het uitbrengen van Middle-earth™: Shadow of War™.

 • Sluiting van de markt: Volledige verwijdering van de markt en microtransacties.
 • Verbeterde epiloog: Gestroomlijnde epiloog na het spel (voorheen Shadow Wars) met nieuwe vertellingen van Shelob, de Witch King, en Dark Talion, plus nieuwe maskers van de Nazgûl als beloningen voor spelers.
 • Verbeteringen in het Nemesis-systeem: Vele verbeteringen die meer diepte geven aan de gevechten en interacties tussen spelers, naast aanvullende eigenschappen en gedrag voor orkvijanden, meer legendarische orks om tegen te komen en meer manieren om trainingorders te krijgen.
 • Sterker: De levellimiet voor volgers is verhoogd naar 80, de levellimiet voor vijandelijke kapiteins is verhoogd naar 85, grotere XP-beloningen, nieuwe prestigevaardigheden, upgrades en meer.
 • Uitrustingsupgrades: Spelers kunnen nu Mirian gebruiken om het level van een stuk uitrusting te verhogen naar hun huidige level en kunnen edelstenen gebruiken om vaardigheden opnieuw te configureren.
 • Skins: Nieuwe spelerskins voor Celebrimbor, Eltariel, Dark Eltariel, Baranor en Serka.
 • Online gevechten en veroveringen: Nieuwe zoekfunctie om opperheren en vestingen van specifieke spelers uit te dagen in de vriendschappelijke modus. 
 • Eindeloze belegering: Nieuwe functie om vestingen te verdedigen tegen onaflatende golven van Saurons troepen.
 • Opstand: Nieuwe functie om Ologs en Uruks die de Bright Lord ondermijnen te verpletteren.
 • Fotomodusupgrades: Leg elk gevecht vast met nieuwe filters, frames en texturen.
 • Moeilijkheidsniveaus: Nieuwe moeilijkheidsniveaus: Brutal en Gravewalker.
 • Spelerstatistieken: Nieuwe statistiekenpagina om gedode vijanden, overheersingen en verraad bij te houden.


Spelers kunnen ook een gratis demo van Middle-earth™: Shadow of War™ proberen op Xbox OnePlayStation®4 en pc, waarin spelers een leger van unieke orkvolgers op kunnen bouwen en leiden in een bestorming van een vestiging diep in het hart van Mordor. 

De Middle-earth™: Shadow of War™ Definitive Edition is nu verkrijgbaar voor € 49,99. Let op: sommige content buiten het hoofdspel is niet aanwezig op de disc en vereist een online verbinding om te downloaden.

Middle-earth™: Shadow of War™ vindt plaats tussen de gebeurtenissen van The Hobbit™ en The Lord of the Rings™en is een actie-rollenspel (RPG) met open wereld als vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™Shadow of Mordor™. Spelers komen terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.